Stefanović: Pomoći ću državnim organima da dođu do istine

Stefanović: Pomoći ću državnim organima da dođu do istine

Nebojsa Stefanovic (foto: Ministarstvo odbrane)

Ministar odbrane Nebojša Stefanović objavio je na svom Instagram nalogu da će se odazvati pozivu policije i da će rado pomoći da se rasvetle događaji o kojima je govorio. Stefanovića i njegovu bivšu saradnicu iz MUP-a Dijanu Hrkalović, policija je pozvala na razgovor povodom međusobnih optužbi za saradnju sa kriminalcima, ali i tvrdnji da su u kriminal uključene i neke njihove kolege iz Srpske napredne stranke i MUP-a.

Piše: Milica Vojinović

„Sutra ću pomoći našim državnim organima da rasvetle događaje o kojima se govorilo u javnosti i da konačno dođemo do istine“, napisao je Stefanović na Instagramu.

On je dodao i da mu je „drago da padaju u vodu laži o tome kako ima nekakvu zaštitu“.

Stefanovića i Hrkalović policija je pozvala u Sektor unutrašnje kontrole, na razgovor povodom tvrdnji koje su iznosili prethodnih dana – međusobno se optužujući za saradnju sa kriminalcima, posebno sa grupom Veljka Belivuka.

Hrkalović je, osim toga, optužila i policijskog načelnika Slobodana Milenkovića koji je uhapsio vlasnika „Jovanjice“ Predraga Koluviju, da prodaje drogu.

Stefanović je, za razliku od Hrkalović, izneo pojedine detalje o kojima se ranije i spekulisalo, poput njene povezanosti sa kavačkim kriminalnim klanom. On je rekao da je Hrkalović 2018. bila na putovanju u Izraleu sa članom ovog klana.

Ministar je govorio i nekada bliskom prijatelju i biznismenu Aleksandru Papiću i optužio ga da je sarađivao sa Belivukovom grupom, kao i da stoji iza tabloida „Objektiv“ za koji je Hrkalović dala intervju, a koji koristi za obračun sa Stefanovićem.

Comments are closed.