Vučić: Danilo je pošten mladić, obećavam pobediću njihove laži

Vučić: Danilo je pošten mladić, obećavam pobediću njihove laži

Aleksandar Vučić (foto: Predsedništvo/Dimitrije Goll)

Reagujući na događaj prilikom kojeg je novinarki KRIK-a oduzet telefon pošto je fotografisala sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića u društvu sa huliganom bliskim kavačkom klanu, predsednik je na instagramu istakao da je njegov sin Danilo pošten i pristojan mladić i optužio KRIK da mu crta metu na čelu.  Vučić je rekao i da je doveden u ugao iz kojeg nema gde i da će se boriti svom snagom protiv laži. On, međutim, nije objasnio javnosti otkud njegov sin, koji je pod državnom zaštitom, u društvu huligana Aleksandra Vidojevića zvanog Aca Rošavi.  

Piše: Milica Vojinović

„Moj sin Danilo je pošten i pristojan mladić. Kriv je samo zato što je moj sin. Do njih, neodgovornih i nepristojnih, nikada niko nije deci političara crtao metu na čelu“, piše na instagram nalogu „Budućnost Srbije AV“ ispod fotografije na kojoj su Vučić i njegov sin.

Predsednik je obećao borbu.

„Napadajući mi dete, doveli su me u ugao iz kojeg više nemam gde. Boriću se svom snagom i pobediću sve njihove laži. Obećavam im to!“

Vučić je danas u Požegi rekao da ga boli pominjanje njegovog sina u medijima, piše N1.

„Ja sam samo običan tata, možda ne ni najbolji na svetu, možda im ne poklanjam dovoljno pažnje i vremena, možda nisam ni umeo sa njima… A naravno da me boli“, rekao je Vučić ne želeći dalje da komentariše.

Predsednik, međutim, i dalje nije objasnio zašto se njegov sin druži sa ljudima iz kriminogene sredine.

Podsetimo, novinarka KRIK-a fotografisala je u sredu uveče Danila Vučića sa Aleksandrom Vidojevićem zvanim Aca Rošavi, članom huliganske grupe „Janjičari“ koji se u policijskoj evidenciji vodi i kao pripadnik crnogorskog kavačkog klana.

Vidojeviću se trenutno sudi jer je sa grupom huligana demolirao noćni klub „Komitet“.

Nakon što je ih fotografisala kako u kafiću na Cvetnom trgu u Beogradu gledaju derbi, novinarku KRIK-a zaustavili su muškarci koji su joj se predstavili kao policajci.

Tražili su od nje da obriše fotografiju jer bi, kako su rekli, „mogu da imaju problema“.

Njima su zatim prišla još dva nepoznata muškarca od kojih je jedan novinarki oteo telefon iz ruke tvrdeći da ne mora ništa da joj objašnjava jer je civil. Vratio joj je telefon tek nakon što im se pridružio Vidojević i rekao mu da to uradi.

Ovo je četvrti put da su u javnosti objavljene zajedničke fotografije Vidojevića i Danila Vučića. Prvo na fudbalskom svetskom prvenstvu u Rusiji pre dve godine, zatim na proslavi Dana Republike Srpske u Banjaluci početkom ove godine, a KRIK je nedavno objavio i fotografiju njih dvojice na kojoj su zagrljeni u noćnom klubu.

Pročitajte:

Novinarki KRIK-a oduzeli telefon dok je fotografisala Danila Vučića i Acu Rošavog
Novinarska udruženja: Policija hitno da utvrdi ko je novinarki KRIK-a oteo telefon

2 Comments

  1. Gordan kaže:

    Pokažite sliku Danila sa tim „Rošavim“????

  2. Nesa kaže:

    Vecita zrtva nas acke