Osumnjičeni za ubistvo Žižića tereti se i za likvidaciju u Kragujevcu

Osumnjičeni za ubistvo Žižića tereti se i za likvidaciju u Kragujevcu

Nikola Zečević Zeka (foto: facebook.com)

Stefan Milašinović koji se sumnjiči da je ubio Luku Žižića na Novom Beogradu krajem prošlog meseca tereti se i za ubistvo Nikole Zečevića zvanog Zeka u Kragujevcu u februaru prošle godine, saopštila je danas policija.

Piše: Milica Vojinović

Dvadesettrogodišnji Milašinović uhapšen je u Kraljevu nekoliko dana posle ubistva na Novom Beogradu, a policija je u međuvremenu otkrila da je on pucao i u Zečevića pre više od godinu dana.

Zečević je ubijen oko devet sati uveče u centru Kragujevca kada mu je ubica prišao i pucao u njega. Nakon što je žrtva pala na trotoar ubica je u njega pucao još nekoliko puta pre nego što se dao u beg. Ovo se moglo videti na snimku sigurnosnih kamera koji su objavili mediji ubrzo nakon ubistva.

O ovom ubistvu oglasio se i tadašnji direktor policije Vladimir Rebić i rekao da je Zečević policiji poznat odranije kao neko ko je povezan sa trgovinom drogom. Rebić je rekao da je urpavo tonajverovatnije bio razlog ubistva.

Drugo ubistvo za koje se sumnjiči Milašinović dogodilo se u kafiću „Ritual“ na Novom Beogradu. I ovaj događaj zabeležile su sigurnosne kamere. Ubica je u radničkom odelu sa maskom na licu i kačketom na glavi ušao u kafić, prišao stolu za kojim je sedeo Žižić i pucao u njega. Napadača su potom  zaskočila dvojica muškaraca koji su sedeli sa Žižićem, ali je uspeo da im pobegne. 

U vezi sa likvidacijom Žižića uhapšen je i muškarac iz Kraljeva koji se sumnjiči da je pomogao Milašinoviću tako što ga je krio u svojoj kući nakon ubistva. I Milašinović i on branili su se ćutanjem nakon hapšenja.

Comments are closed.