Vučić: Nemam informacije o rušenju u Savamali

Vučić: Nemam informacije o rušenju u Savamali

Aleksandar Vučić

Premijer Aleksandar Vučić izjavio je da nema informacije o rušenju objekata u Hercegovačkoj ulici u Savamali.

Piše: Bojana Jovanović

Vučić je novinarima televizije N1 rekao da se nadležni organi bave time i da je uveren da će se utvrditi istina.

Doniraj KRIK_300x140Objekti u privatnom vlasništvu u Hercegovačkoj ulici u Savamali srušeni su tokom noći 25. aprila. Tridesetak osoba sa fantomkama i palicama obezbeđivalo je teren dok su bageri rušili restoran „Savski ekspres“, kao i imovinu preduzeća „Iskra“ i „Transport peroni“. Osobe sa fantomkama vezale su noćnog čuvara „Iskre“ i oduzeli mu telefon, a zadržali su i legitimisali i slučajne prolaznike.

Još nije poznato ko stoji iza ove akcije.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović u subotu je rekao da će policija istražiti ovaj slučaj.

Novinari KRIK-a došli su do snimka koji prikazuju bagere kako dolaze u Savamalu i ruše objekte u Hercegovačkoj. Snimke rušenja možete pogledati na ovom linku.

 

2 Comments

  1. MICA kaže:

    PITAJ MALOG

  2. Manojlo kaže:

    Ovo je zastrašujuća verzija života. Vučić zna ko je na Bajlonijevoj pijaici prodavao krađeni krompir a ne zna za skandalozni incident ne viđen u istoriji čovečanstva. Nemci , Amerikanci, Englezi su rušili Beograd ali ovo čudo ne videsmo. Očekujmo da sutra dođu mašine u beogradska naselja pokraj Save i Dunava i poruše obližnje solitere jer oie smetaju svojom senkom splavarima sa restoranima, skrivenom drogom, organizovanom prostitucijom, itd. Pod ovom vlašću sve je moguće.