U stanu uhapšenog 5,5 kilograma kokaina

U stanu uhapšenog 5,5 kilograma kokaina

Majice sa navijačkim obeležjima (foto: mup.gov.rs)

Policija je sinoć uhapsila još jednog člana kriminalne grupe koja se sumnjiči za prodaju droge i kod njega pronašla 5,5 kilograma kokaina. Ranije juče uhapšeno je 14 osoba, a u njihovim stanovima nađena su navijačka obeležja grupa „Principi“ Veljka Belivuka i „Anti Romi“.

Piše: Bojana Pavlović

Policija je juče uhapsila 14 članova kriminalne grupe, a tužilaštvo je istragu otvorilo protiv ukupno 18 osoba – osim uhapšenih, istaga se vodi protiv još trojice koji su već bili u pritvoru i jednog maloletnika. 

Uveče je potom uhapsila još jednog člana, a pretresom stana u kojem je boravio pronašla je oko 5,5 kilograma kokaina i oko 4,5 litara amfetaminskog ulja, saopštila je policija. Pronađen je i jedan ručni mikser, kuhinjska vaga i mašina za vakumiranje.

Kako je juče saopštio tužilaštvo, članovi grupe drogu su prodavali na splavovima „Port“ i „Fristajler“, kao i u noćnom klubu „Kasina“, a navodno su je dostavljali i na tražene adrese i prodavali je na beogradskim ulicama. 

Ovi klubovi poznati su kao mesta u kojima obezbeđenje, ali i poslove sa drogom drži grupa Veljka Belivuka. Kako se vidi na snimcima koje je juče objavio MUP, u stanovima uhapšenih nađena su navijačka obeležja Belivukove grupe „Principi“, kao i  grupe „Anti Romi“ iz beogradskog naselja Karaburma. 

Comments are closed.