Stojiljković: Indikativno je od koga je Lončar kupio stan

Stojiljković: Indikativno je od koga je Lončar kupio stan

Zoran Stojiljković (foto: mc.rs)

Predsednik Odbora Agencije za borbu protiv korupcije Zoran Stojiljković istakao je, komentrarišući istraživačku priču KRIK-a o vezama ministra zdravlja Zlatibora Lončara i zemunskog klana, da je neophodno da ovi navodi budu ispitani.

Piše: Bojana Pavlović

„To što je kupio stan od supruge člana grupe nije neposredni dokaz i samo po sebi ne znači da je on bio u vezi sa klanom, ali je indikativno od koga ga je kupio uz paralelne tvrdnje da ga je dobio na poklon ili činjenicu da ga je prodao uz odgovarajuću zaradu. Da li je on to prijavio kao prihod, da li je svedočio o tim vrlo ozbiljnim tvrdnjama, šta su ti organi našli ili nisu našli?“

Stojiljković je dodao da se ne zna ni da li je ministar Lončar zbog navoda o vezama sa zemunskim klanom ikada saslušavan.

„To su vrlo ozbiljne tvrdnje koje zahtevaju provere. Lončar tu treba da dokaže nekoliko stvari. U najmanju ruku građani imaju pravo da to znaju, moraju da se postavljaju odgovarajuća pitanja. Niko ne može da bude van zone interesa građana i izvan zakona“, rekao je Stojiljković.

4 Comments

 1. Tijana kaže:

  Velika cvecka Stojiljkovic…pliva uz svaku vlast. Odgovori mu nikada nisu konkretni, sve okruglo pa na cose.

  • Mokiceli kaže:

   Nije tema Stojiljkovic, vec ministar Loncar, zasto okreces temu u suprotnom pravcu i zbog cega to radis?

   • Tijana kaže:

    Zato sto su u ovom tekstu pitanja postavljena Stojiljkovicu. Kakav vi problem imate zbog mog komentara nije mi jasno. Jedino ako niste licno Stojiljkovic, pa vas istina boli.

  • Nada kaže:

   U pravu ste Tijana.A, što se ministra tiče, kriv je za helikopter barem koliko i Gašić.