Srpski državljanin ubijen u Ekvadoru

Srpski državljanin ubijen u Ekvadoru

Foto: skinšot/Tviter

Muškarac poreklom iz Srbije ubijen je juče posle podne dok je sedeo u bašti restorana u gradu Samborondon u Ekvadoru. Ekvadorski mediji objavili su da je ubijen pedesetšestogodišnji Saša Spasić.

Piše: Milica Vojinović

Na snimku sigurnosnih kamera koji se pojavio na Tviteru vidi se kako muškarac prilazi bašti restorana koji se nalazi u sklopu tržnog centra „Plaza Navona“ i ispaljuje najmanje tri metka u žrtvu. U tom trenutku drugi gosti restorana ustali su od svojih stolova i počeli da beže. Za stolom sa ubijenim muškarcem sedela je i jedna žena za koju mediji navode da je supruga žrtve, ali ona nije povređena.

Ekvadorski  mediji objavili su da je ubijeni muškarac pedesetšestogodišnji Saša Spasić, a ubistvo se dogodilo juče nešto posle 18 časova. Mediji su objavili i fotografiju njegovog ekvadorskog ličnog dokumenta na kome piše da je poreklom iz Niša.

Gosti restorana koji su prisustvovali likvidaciji rekli su da je ubica mlađi muškarac koji je nosio crnu masku preko lica, kao i da ga je nedaleko od tržnog centra čekao saučesnik na motoru, navode mediji u Ekvadoru.

Kako je na svom tviter profilu napisala Maria Paula Romo, ministarka u Vladi Ekvadora zadužena za rad policije, istraga napreduje. Ona je objavila fotografiju mladića za koga se veruje da je pucao u Srbina, kao fotografiju velike količine novca pronađene u stanu žrtve.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *