Premijer pristao na intervju za KRIK

Premijer pristao na intervju za KRIK

Aleksandar Vučić

Premijerova savetnica za medije Suzana Vasiljević potvrdila je danas da je Aleksandar Vučić pristao na intervju sa novinarima Mreže za istraživanje kriminala i korupcije – KRIK.

Piše: Pavle Petrović

Vasiljević je rekla da premijer, zbog tekućih obaveza i predizborne kampanje, s novinarima može da razgovara 11. aprila.

Doniraj KRIK_300x140Novinari će sa premijerom razgovarati o njegovoj imovini i imovini njegove porodice, kao i drugim istraživanjima KRIK-a koja je premijer u više navrata komentarisao rekavši da su neistinita.

Premijer je gostujući u emisiji „Ćirilica“ pre deset dana pričao o KRIK-ovoj neobjavljenoj priči.

Vučićevom nastupu na televiziji prethodili su tekstovi objavljeni u provladionom tabloidu „Informer“ koji su imali za cilj diskreditaciju KRIK-a i njegovog urednika Stevana Dojčinovića. Detaljnije o tome pročitajte u tekstu Medijski napad na KRIK.

Zbog svega toga, redakcija KRIK-a odlučila je da čitaoce obaveštava o koracima u radu na ovoj priči.

5 Comments

 1. Dobro je da je pristao da ne bi vise sebe morao demantovati.

 2. Bill Shankly kaže:

  Informer mu je napravio medvedju uslugu. Morao je da pristane, i ako je. Zamolio bih vas da pred njim ne licite na onu izbezumljenu Jovanu na u onoj emisiji. Pred tim manipulatorom samo hrabro i sa stavom.

 3. Elek kaže:

  Mislim da kupuje vreme, da umanji štetu pred izbore. Bilo bi dobro da imate i video intervjua. Nemojte da se blamirate kao Insajder nedavno kako je radio intervju s njim.
  I druga veoma moguča opcija je da vas ispali u zadnjem trenutku.

 4. Bond007 kaže:

  Molim urednike Krika da konacno neko pita AV o postojanju botova. Ako on govori istinu cemu onda botovi? Kako se finansiraju ? Koliko ih ima? Fortres program koliko je kostao? Micunovic glavni admin? Sta ima u prilozima sendvicara? Hvala!

 5. Bond008 kaže:

  Da objasni paralelu dokazanog srbomrsca i izdajnika srpskih interesa Mila Djukanovica koga podrzava Pink i Informer u Crnoj Gori i podrska istih medija njemu u Srbiji. I da li je to njemu normalno?