Muškarac ubijen na Banovom brdu

Muškarac ubijen na Banovom brdu

Foto: KRIK

U beogradskom naselju Banovo brdo danas je ubijen muškarac. Kako prenosi N1, ubijen je Nenad Marković, koji nije imao kriminalni dosije.

Piše: Bojana Jovanović

Marković je ubijen na ulici ispred kuće u kojoj je živeo.

Nedugo nakon ubistva Kurir je objavio snimak na kome se vidi ceo događaj.

Najpre se vidi Marković sa sklopljenim dečjim kolicima pored parkiranog automobila. Potom pored njega prolazi beli automobil koji se zaustavlja, a sa suvozačevog mesta izlazi muškarac u beloj jakni sa kapom na glavi i rancem u rukama. Nepoznati muškarac prilazi Markoviću vadeći iz ranca pištolj iz koga nekoliko puta puca u Markovića. Pogođeni muškarac pada na zemlju, a ubica ulazi u automobil i odlazi sa mesta događaja, vidi se na snimku.

Prema pisanju medija, ubijeni Mrković nije imao kriminalni dosije.

Kako navodi N1, u avgustu prošle godine u Markovićevom komšiluku je bačena bomba i to u dvorište košarkaša Vuleta Avdalovića. Istraga je ukazivala da je stvarna meta bio Aleksandar Šarac, odranije poznat policiji.

Marković je, kako pišu mediji, zet Aleksandru Šarcu, za koga navode da je član kriminalne grupe „Pink panter“, poznate po pljačkama juvelirnica širom sveta.

Ovo je prvo ubistvo od početka 2019. godine koje ima odlike kriminalnih likvidacija.

Prošle godine bilo je 29 mafijaških ubistava. Više o tome pročitajte u „Crnoj knjizi“ – bazi žrtava kriminalnih obračuna.

Comments are closed.