KRIK pozvao premijera na intervju

KRIK pozvao premijera na intervju

Aleksandar Vučić

Novinar KRIK-a uputio je danas poziv za intervju premijeru Aleksandru Vučiću. Tema intervjua biće aktuelno istraživanje KRIK-a o imovini premijera i njegove porodice, ali i rezultati naših ranijih istraživanja o kojima se premijer Vučić nije izjasnio.

Piše: Pavle Petrović

Doniraj KRIK_300x140Poziv za intervju upućen je premijerovoj savetnici za medije Suzani Vasiljević, kojoj smo u telefonskom razgovoru objasnili o čemu želimo da pričamo sa premijerom.

Ona je obećala da će poziv premijeru preneti sutra.

Zbog medijskih napada na KRIK i objavljivanja detalja našeg istraživanja u tabloidu „Informer”, redakcija KRIK-a odlučila je obaveštava čitaoce o daljim koracima u radu na ovoj priči.

SVE O MEDIJSKIM NAPADIMA NA KRIK, KAO I PODRŠCI KOJU SMO DOBILI PROČITAJE OVDE

1 Comment

  1. Doms kaže:

    Želite intervju s vam… premijerom? Nema šanse, to dobro znate. Intervju s njim mogu dobiti strani mediji koji ne poznaju situaciju u Srbiji pa im može prodavati priče i magle, zatim Pink i Informer, kadgod, nije problem, te eventualno Prva, B92, RTS – samo uz ugovor od 20 stranica gdje je jasno objašnjeno tko smije i što se smije pitati. Vi, s druge strane, htjeli biste spontaniji intervju s ipak težim pitanjima od „Što mislite o DS“ „Koliko cesta je izgrađeno“ i slično. Srbija je u totalnom medijskom mraku i neće tako skoro biti bolje, dapače, bit će samo gore još dugo vremena. A što se tiče bajki o rastu ekonomije, zaposlenosti i slično, osim što ga demantira službena statistika (pad nezaposlenosti s 25 na 18 posto; ali pad broja nezaposlenih s 750 000 na 740 000?), demantira ga i zdrav razum: kako jedan Gašić, Stefanović, Đukanović i slične glave, pa ajde i Ilić, Mihajlović, što ne i Vučić, dakako i Nikolić… kako jedna takva ekipa može iznjedriti uspjeh? Pa s njima bi Microsoft u par mjeseci bankrotirao! Pišem ovaj komentar iz Njemačke, na hrvatskom, ali upućen sam itekako u problematiku i na žalost, kako sam rekao, još će vas dugo SNSovci jahati i smatrati ovcama.