Cvetanović o imovini: Sve sam nasledio od oca

Cvetanović o imovini: Sve sam nasledio od oca

Goran Cvetanović (foto: Južne vesti)

Reagujući na podatke koje je o njegovoj imovini i poslovima KRIK objavio u bazi imovine političara gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović danas je u lokalnom parlamentu rekao da je sve nasledio od oca. Cvetanović je ranije odbio intervju za KRIK i „Južne vesti“.

Pišu: KRIK, Južne vesti

Cvetanović je reagovao nakon što je odbornik opozicione poslaničke grupe „Za Leskovac – zajedno“ Bratislav Perić spomenuo njegovu imovinu.

„Vi ste dosta mudar čovek, al’ vas ništa ne razumem. Kako rekoste? Imovinska karta se povećala? Gde vi to nađoste? KRIK? Pazite da ne kriknete Vi kad dobijete jednu jaku prijavu. Za početak preporučujem da kupite kupaće gaće. I da se, pošto je danas niska temperatura, okupate u bazenu. Možete da povedete i koga hoćete“, rekao je Cvetanović i dodao da su „pločice dosta tvrde i pohabane“.

„To ništa nije urađeno za moje vreme, nažalost, ja bih voleo da sam dobar domaćin kao moj pokojni otac, nego sam sve to nasledio“, rekao je Cvetanović i dodao da mu nije jasno zbog čega je bitna jedna od njiva navedenih u njegovom kartonu.

„Kada nađete tamo kako njiva košta 10.000 evra, a ja sam je prodao za 4.500 evra. Ja razumem da ona vredi 4.500, a da sam je prodao za 10.000, pa da tu možda možemo da sumnjamo na nešto, zloupotreba položaja i tako dalje. Ovako je valjda potpuno jasno“, kaže Cvetanović.

Cvetanović je jedan od lokalnih političara čiju imovinu i poslove je KRIK istraživao sa kolegama iz lokalnih medija.

Gradonačelnik Leskovca i članovi njegove porodice poseduju nekretnine ukupne površine 755 kvadratnih metara čija je procenjena vrednost oko pola miliona evra.

Cvetanović je vlasnik kuće u podnožju brda Hisar u Leskovcu. U dvorištu, koje je prošle godine izabrano za najlepše, Cvetanović ima šest pomoćnih objekata, među kojima i bazen. Osim toga, poseduje i dva poslovna prostora u centru Leskovca, parcele u blizini auto-puta Niš – Leskovac, a u vlasništvu ima njive, pašnjake, vinograda i polovinu nelegalne kuće nadomak Leskovca.

Pogledajte imovinu Gorana Cvetanovića u bazi imovine političara

Pomozite da nastavimo da otkrivamo korupciju i kriminal. Kako da donirate KRIK pročitajte na ovom linku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *