Zaplena 285 kilograma marihuane, uhapšeno sedam osoba

Zaplena 285 kilograma marihuane, uhapšeno sedam osoba

Foto: MUP

Policija je zaplenila 285 kilograma marihuane i uhapsila sedam članova kriminalne grupe, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova. 

Piše: Bojana Jovanović

Policija je uhapsila dvojicu muškaraca iz Sremske Mitrovice – jedan se sumnjiči da je vođa, a drugi član ove kriminalne grupe, tri osobe iz Novog Sada i jednu iz Prijepolja – za koje se sumnja da su članovi grupe. 

Policajci su prilikom pretresa kamiona u dvorištu kuće jednog od osumnjičenih u okolini Novog Sada pronašli oko 130 kilograma marihuane, kao i veću količinu deviza, piše u saopštenju MUP-a.

U okviru iste akcije, polovinom decembra prošle godine, uhapšen je i muškarac iz Sremske Mitrovice, koji se od tada nalazi u pritvoru. On je priveden pošto je na graničnom prelazu Bački Breg sa Mađarskom u kamionu koji je vozio pronađeno oko 155 kilograma.

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, piše u saopštenju MUP-a, pohvalio je rad policijskih službenika i naglasio da je i ova zaplena rezultat kontinuirane, uporne i snažne borbe protiv narkotika, što je jedan od glavnih prioriteta Ministarstva unutrašnjih poslova.

Comments are closed.