Vučić: Moj sin nikome ništa nažao nije učinio, bitange mi napadaju porodicu

Vučić: Moj sin nikome ništa nažao nije učinio, bitange mi napadaju porodicu

Aleksandar Vučić (foto: prinskrin)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić okarakterisao je objavljivanje fotografija na kojima njegov sin Danilo navija sa članovima ekipe ubijenog kriminalca Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi kao napad na njega i njegovu porodicu. On je novinarima rekao i da njegov sin nikome ništa nažao nije učinio i da je na svetsko prvenstvo u Rusiju otišao ekonomskom klasom.

Piše: Milica Vojinović

Vučić je izjavio da mu nije lako da objasni svom starijem sinu Danilu „to što vode kampanju protiv njega poslednjih dana“.

„Da mu ja sad objašnjavam što su ga napali što je išao da navija za Srbiju i što je vikao ’Ja te volim Srbijo!’ i što kaže ’Na tri mesta od njega je bio neki koji mu se ne sviđa navijač Partizana’. Uzgred moj sin nije navijač Partizana“, rekao je Vučić.

Predsednik, međutim, nije objasnio kako se njegov sin našao u društvu navijača protiv kojih su vođeni postupci za različita krivična dela.

Vučić je kazao da su vest o fotografijama, kao i raspravu sa Tvitera preneli i albanski mediji.

„Ovim bitangama i albanskim i srpskim, neću da dozvolim da mi porodicu napadaju iz čista mira… Nije ništa ukrao, nije ništa nikome nažao učinio, ništa. Kriv je što je platio svoju kartu u ekonomskoj klasi i otišao“.

Kako je ocenio, oni koji su ovo ovome pisali se „iživljavaju na detetu“.

„Slobodno nemojte da tražite njegove slike, tražite moje. Ima mojih mnogo gorih slike, daću vam ja. Napadajte mene, hoćete moju glavu?“, upitao je Vučić.

Podsetimo, pre nekoliko dana u javnost su izašle fotografije predsednikovog sina Danila Vučića kako na svetskom prvenstvu u fudbalu u prvim redovima do terena navija sa osobama među kojima su novinari KRIK-a prepoznali trojicu iz ekipe ubijenog kriminlaca i vođe navijača Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi.

Svi su obučeni u iste majice sa iscrtanim Kosovom i natpisom „Nema predaje“, humanitarne organizacije „Srbi za Srbe“.

Na fotografiji su sa Vučićevim sinom Aleksandar Vidojević, Boris Karapandžić i Nemanja Srećković, članovi grupe ubijenog Stankovića od kojih su protiv dvojice vođeni krivični postupci zbog različitih krivičnih dela – od nasilja na utakmici do posedovanja droge i oružja.

Više o tome s kim je navijao predsednikov sin pročitajte ovde

10 Comments

 1. Ako je teško svom sinu objasniti ( pri tom ste svima ostalima sve objasnili ) zbog čega nije u redu da se nađe na fotografiji sa dokazanim, a slobnim kriminalcima, jedina logična pretpostavka je da mali nije najoštriji ašov u šupi, nije svestan okolnosti u kojima se nalazi u životu, a da se krimosi iskupljuju državi društveno korisnim radu na temu inkluzije…Ako nije to, koji to neinformisani diletant ovezbeđuje sina predsednika i dovodi ga u neposrednu fizičku opasnost, pri tome ga izlažući reputacionom riziku…A, nema obezbeđenje, sve spontano, krivi su oni što fotografišu i prenose ? Nek si ti sebi objasnio.Ali nemoj više da se svađaš sa sobom.Mogao bi neko da te prijavi za psihičku torturu i porodično nasilje, nad samim sobom… Evo, ja ti sve verujem, samo nemoj više da mi mučiš predsednika…Treba Kosovo da se rešava, treba standard da se diže, treba sa Vulinom da se razgovara…

 2. Dušan kaže:

  Sasvim slučajno su se sreli , sasvim slučajno imaju iste majice , sasvim slučajno su išli sa ekonomskom klasom , sasvim slučajno……

 3. nesa kaže:

  Kada se objavi slika Jeremica sa nekim sumnjovim likovoma onda je on sef medjunarodne bande a kada se objavi slika Vucicevog sina sa domacim kriminalcoma onda se on slucaino nasso tu.(tri mesta od njih)!
  LJUDI, SIN PREDSEDNIKA U DRUSTVU KRIMINALACA pa i da je slucajno mnogo je!??

 4. Zoki kaže:

  A zasto predsednik zamenjuje teze i odgovara uvek ono sto ga novinar ne pita.niko nije napao vec je samo novinar objavio s kim je navijao i u kakvom drustvu.a predsednik odgovara o napadu svog sina sto je otisao na svetsko prvenstvo ekonomskom klasom.ma vazi.tako je bilo i sa gorivom.ljudi se s pravom bune sto je gorivo preskupo a on prica o struji i hlebu kako je jeftino.struja nije jeftina nema potrebe da se laze.sa platom od 25 hiljada dinara gospodine vucicu narodu je sve skupo.evropski standard evropske cene.pa gospodine vucicu onda i evropske plate.evropska plata je od 1500e pa na gore a srpska nepunih 300e.i hoces najskuplje gorivo i nazivas narod ludacima.

 5. Alkatraz kaže:

  odakle para za Rusiju? Da mu nije stric sa drugarima pomogao? Ja radim 40 godina i ne mogu svog sina poslati ni na Karađorđa

 6. Dusan kaže:

  Znači “ Sezame otvori se“ više ne važi, sada je lozinka “ Ja te volim Srbijo“.

 7. Ko je patio put.
  Sin se ugleda na oca pa se I on okruzio podmlatkom kriminala a kao tako sto je okruzio seniorima.
  Jel treba da ih nabrajam.

 8. joe kaže:

  Mali Danilo je bilo i na utakmici finala LE u Lionu sa pratnjom i na F1 u Monaku sa pratnjom….

 9. koks kaže:

  Predsednik drzave gradjane Srbije naziva bitangama

 10. Johan kaže:

  Nije Vucic kriv, krvi ste vi koji ste ostali kuci za vreme izbora i dozvolili njemu i njemu slicnima da vladaju najvecom crnom rupom u danasnjoj evropi…srbijom.