Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu u Čačku

Uhapšen osumnjičeni za pucnjavu u Čačku

Pucnjava u Čačku (foto: skrinšot)

Tridesetšestogodišnji muškarac iz Čačka uhapšen je zbog sumnje da je juče pucao na drugog mladić ispred jednog kafića u ovom gradu, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova. Ubrzo nakon pucnjave objavljen je i snimak sigurnosnih kamera koje su zabeležile momenat kada maskirani napadač prilazi i puca.

Piše: Milica Vojinović

Uhapšeni muškarac je, kako se sumnja, juče posle kraće rasprave više puta pucao u noge dvadesetsedmogodišnjem mladiću, a potom pobegao, navodi se u saopštenju MUP-a. Iz policije nisu saopštili imena nijednog od dvojice muškaraca.

Policija je osumnjičenog uhapsila sinoć, a trebalo bi da bude saslušan u tužilaštvu. Na teret mu se stavlja da je teško povredio upucanog mladića i da je nelegalno nosio pištolj.

Ubrzo nakon pucnjave juče je na internetu objavljen snimak događaja na kom se vidi kako muškarac ulazi u baštu kafića sa kapuljačom na glavi i medicinskom maskom preko lica i prilazi žrtvi.

Njih dvojica potom kratko razgovaraju nakon čega napadač puca u noge, a žrtva beži, dok ovaj nastavlja da puca prema njemu.

Pogledajte snimak događaja:

Comments are closed.