Ubijen preduzetnik iz Surdulice

Ubijen preduzetnik iz Surdulice

Predrag Perić, vlasnik tehničkog pregleda u selu Žitorađe kod Surdulice, ubijen je hicima iz vatrenog oružja.

Piše: Bojana Jovanović

Perićevo telo pronašao je u nedelju ujutru slučajni prolaznik ispred tehničkog pregleda „Perić trejd“ čiji je ubijeni bio vlasnik.

Tokom uviđaja utvrđeno je da se ubistvo desilo na mestu gde je pronađeno telo. Smrtonosni hitac Perića je pogodio u predelu glave, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Vranju.

Portparol Policijske uprave u Vranju Dragan Stamenković je za agenciju Beta rekao da je rešavanje slučaja prioritet, ali da nema osumnjičenih.

„Perić nije policiji prijavljivao pretnje, a sigurno je i da nije u pitanju porodično nasilje. Za sada nema osumnjičenih, a intenzivno radimo na identifikaciji počinioca“, rekao je Stamenković.

KRIK je početkom ovog meseca objavio „Crnu knjigu“ – bazu ubistva koja su u poslednjih pet godina u Srbiji i Crnoj Gori izvedena na način karakterističan kriminalnim obračunima.

Baza pokazuje da su ubistva najčešće vršena iz automatskog oružja i to u takozvanim „sačekušama“ – ubice su žrtvu čekale na određenom mestu. U deset odsto slučajeva pod automobil „mete“ postavljena je neka vrsta eksploziva – „auto-bomba“.

Pogledajte bazu „Crna knjiga“

Comments are closed.