Ubijen muškarac u Nišu

Ubijen muškarac u Nišu

Foto: arhiva

Muškarac, za koga mediji navode da je bio osuđenik niškog Kazneno-popravnog zavoda, ubijen je danas kod ulaza u Tvrđavu u Nišu, nedaleko od centra.

Piše: Milica Vojinović

Iz niškog tužilaštva za KRIK su rekli da su dobili obaveštenje policije da je došlo do pucnjave u kojoj je jedna osoba izgubila život, dok o detaljima nisu želeli da govore.

„Južne vesti“ pišu da je, prema nezvaničnim saznanjima, ubijen četrdesetjednogodišnji I. I. iz Jagodine, na koga je ispaljeno više hitaca iz vozila u pokretu.

Ubijeni muškarac, kako navodi ovaj portal, izdržavao je kaznu u niškom KPZ-u, a na mestu gde je ubijen, prema nezvaničnim informacijama, uređivao je zelene površine, zajedno sa ostalim osuđenicima.

Ovo ubistvo je 24. od početka ove godine u Srbiji koje ima odlike mafijaških likvidacija.

KRIK prati ubistva koja imaju odlike kriminalnih likvidacija i analizira rad nadležnih organa u njihovom rešavanju. Prikupljeni podaci pokazuju da je u Srbiji od 2012. godine izvršeno 91 mafijaško ubistvo i da je rešeno samo osam, odnosno manje od devet odsto.

Kriminalni obračuni neretko se odigravaju u sred dana i na prometnim mestima, te su ugroženi i slučajni prolaznici, pokazuju podaci.

Više o ovome, kao i detalje o svakom ubistvu možete pogledati u našoj bazi žrtava kriminalnih obračuna – „Crnoj knjizi“.

Comments are closed.

STIGLA JE KRIK APLIKACIJA!

Požuri! Skini našu aplikaciju što pre i među prvima saznaj nova otkrića i vesti o kriminalu i korupciji!

Skini KRIK aplikaciju sa Google Play