Šarca „prozivali“ navijači Partizana u septembru, policija ima osumnjičenog za pokušaj ubistva

Šarca „prozivali“ navijači Partizana u septembru, policija ima osumnjičenog za pokušaj ubistva

Foto: Fejsbuk

Policija je objavila inicijale osumnjičenog da je u subotu u garaži tržnog centra „Ušće“ na Novom Beogradu pokušao da ubije tridesetpetogodišnjeg Aleksandra Šarca. Šarca su pre više od mesec dana navijači Partizana na Instagramu nazvali „cinkarošem“ i „pevačem“ i najavili da će se pozabaviti njime, otkriva KRIK.

Piše: Bojana Jovanović

Policija u saopštenju nije otkrila ime osumnjičenog, već da je reč o muškarcu čiji su inicijali L.I. i koji je rođen 1997. godine.

On je, kako sumnja policija, u subotu popodne u podzemnoj garaži tržnog centra prišao Aleksandru Šarcu s leđa i iz pištolja sa prigušivačem mu dva puta pucao u glavu. Šarac je teško ranjen.

Osumnjičeni nije uhapšen i policija traga za njim.

Na društvenim mrežama koje vode navijači Partizana Šarac je početkom septembra nazvan „cinkarošem“ i objavljena je fotografija njegove porodice, otkrili su novinari KRIK-a.

Tako je na Instagram profilu „Duh.grobarstva“ objavljeno da je Šarac „pevač“ i „nezaštićeni svedok saradnik“.

„Tužan je cinkaroški život ovog nesrećnika kao i njegovih saradnika“, objavljeno je 3. septembra na ovom Instragram profilu. „Pozabavićemo se više ovim pevačem u narednom periodu.“

Objava na Instagram nalogu Duh.grobarstva (foto: screenshot)

Ovaj profil trenutno nije aktivan.

2 Comments

 1. Урош kaže:

  Хоћемо „Крик” на нашем писму!

  • Vuk kaže:

   Bez namere da ulazim u polemiku, moram da kazem da smo privilegovani jer pripadamo narodu čiji je mozak sposoban da koristi dva pisma simultano.
   Samo mi, na svetu celom, imamo tu veštinu.
   Ovo pismo je jedno od ta dva.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *