Šabić: Intervju Marije Mali bi bilo gde u svetu „bio bomba“

Šabić: Intervju Marije Mali bi bilo gde u svetu „bio bomba“

Tvrdnje bivše supruge gradonačelnika Siniše Malog da je on falsifikator i da je organizovao akciju rušenja u Savamali, imaju specifičnu težinu i uznemirujuće je što nema reakcije nadležnih organa, ocenio je za N1 Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti Rodoljub Šabić.

Izvor: N1

Šabić je ocenio da bi bilo gde u svetu, intervju u kojem bivša supruga gradonačelnika iznosi takve tvrdnje, „bio bomba“. Ovde je, s druge strane, intervju Marije Mali za KRIK dočekan kontroverzno, podseća poverenik – dok je priča “eksplodirala” na društvenim mrežama, čini se da većini medija to “nije bilo interesantno”.

Gdegod u svetu bivša supruga optuži gradonačelnika da je falsifikator i da je organizovao akciju rušenja, to ima ogromnu specifičnu težinu, ističe Šabić i ukazuje da su se određeni navodi iz tog intervjua pojavili u javnosti još letos, a da nije bilo nikakve reakcije nadležnih organa što je, prema njegovoj oceni, uznemirujuće.

Podsećamo, bivša supruga gradonačelnika Marija Mali je u intervjuu za KRIK rekla da se Siniša Mali pohvalio da je organizovao rušenje „nekih barakica, kolibica“ u Savamali. Kako je navela, Mali je rekao da je „imao problem“ i da su došli ljudi usred noći i malo tamo nešto polupali“.

Ona je otkrila i nove detalje o gradonačelnikovom ofšor poslovanju, imovinu koju skriva, kao i da mu je pomogla da lažno prijavi određene prihode Agenciji za borbu protiv korupcije kao nasledstvo pokojnog oca.

Ceo intervju sa Marijom Mali pročitajte ovde.

 

3 Comments

  1. kosta kaže:

    Sta vredi gospodine Sabicu? Na žalost, kakav narod takva i vlast. Uzeli nam plate i penzije, daju nam samo koliko nam treba, da platimo račune i ne umremo gladni, a mi, cutimo. Deca nam željna svega, ne možemo platiti rate za kredite, a mi, opet cutimo…Sve institucije su privatizovane, kriminalci se amnestiraju, postupci zastarevaju, plase se policajci, tuzioci, sudije….Ko je ovde lud, gospodine Sabicu? Neka nam jeBog u pomoci, svako dobro…

  2. dragan kaže:

    Plate i penzije su pocele od 1991 da postutaju zna se ko je imo vlast. nastavili oslobioci te vlasti i jos unagrdili zapostale ovi sad makar daju i pre roka ja sam ziv pa vidim ne mora da me laze niko

  3. asid kaže:

    Šta veli Marija, ko je organizov’o rušenje zgrade vlade u Šilerovoj?