Prelević: Nasilje je deo ove vlasti

Prelević: Nasilje je deo ove vlasti

????????????????????????????????????

Advokat Božo Prelević, komentarišući otkriće KRIK-a da je jedan od nasilnika koji su maltretirali građane i novinare tokom polaganja zakletve predsednika deo ekipe ubijenog narko-dilera Aleksandra Stankovića, kaže da to „nije neuobičajeno jer je nasilje deo ove vlasti“.

Piše: Milica Vojinović

„Nasilje i nasilnici neophodni su da bi se ova vlast očuvala i zato ovo nije slučajnost. Nasilje je deo ove vlasti. Ovde nasilnici imaju državni aparat. Suština je da se da se to ne vidi i ne slika“, smatra Prelević.

On dodaje da je Srpska napredna stranka dobila izbore na borbi protiv kriminala, a da ljudi „sa one strane zakona“ rade u obezbeđenju.

Novinari KRIK-a otkrili su da je jedan od nasilnika koji su maltretirali građane i novinare tokom polaganja zakletve predsednika Aleksandra Vučića bio Borko Aranitović, deo ekipe ubijenog narko-dilera i vođe huligana Aleksandra Stankovića zvanog Sale Mutavi.

Osvrćući se na  jučerašnju izjavu ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića da ne misli da je njegova stranka angažovala kao redara Borka Aranitovića, Prelević kaže da ne postoji dobar odgovor na slike i tekst koje je objavio KRIK.

„Najviše vam se isplati da se pravite blesavi. To suština tog kancera, ’Nemojte da neko vidi šta ja radim’“, rekao je on.

Više o vezama Aranitovića i Srpske napredne stranke pročitajte u posebnoj priči.

Comments are closed.