Policija objavila snimak osumnjičenog za jučerašnje ubistvo u Podgorici

Policija objavila snimak osumnjičenog za jučerašnje ubistvo u Podgorici

Osumnjičeni za ubistvo (foto: Uprava policije)

Policija Crne Gore objavila je danas fotografije i snimak osumnjičenog za ubistvo Mila Ilića koje se dogodilo juče u Podgorici.

Piše: Milica Vojinović

Na snimku koji je policija poslala medijima vidi se muškarac sa kačketom na glavi kako sporo hoda i gleda u telefon. Na kraju snimka ista osoba trči u suprotnom smeru.

Policija još nije identifikovala muškarca sa snimka i pozvala je građane da se jave ukoliko ga prepoznaju.

Osumnjičeni za ubistvo Mila Ilića (snimak Uprave policije)

Dvadesetosmogodišnji Milo Ilić, za koga policija navodi da je pripadnik organizovane kriminalne grupe, ubijen je juče u glavnom gradu Crne Gore oko 16 časova nedaleko od autobuske stanice. Kako pišu mediji, Ilić je bio blizak kavačkom klanu.

Ubijeni Milo Ilić (foto: fejsbuk)

Nepoznata osoba sačekala je da Ilić izađe iz kladionice i kada je prilazio svom automobilu, pucala u njega, pišu podgoričke „Vijesti“ i navode da je na mestu ubistva pronađeno 15 čaura.

Podsetimo, godinama traje sukob između kavačkog i škaljarskog klana, a počeo je 2014. kada je u Valensiji nestalo više od 200 kilograma kokaina koji je navodno pripadao kavačkom klanu.

Do sada je u ovom sukobu ubijeno više osoba i jedne i druge grupe, a u međuvremenu njima su se priključile i sve bitne kriminalne ekipe iz Srbije i Crne Gore. Tako je na strani škaljarskog klana kriminalac Luka Bojović, dok je suparnički klan blizak ekipi ubijenog kriminalca Aleksandra Stankovića – Saleta Mutavog.

Protekle godine ubijeno je više članova škaljarskog klana. Pre deset dana u Kotoru je ubijen Veselin Vukotić, oca vođe ove grupe Jovana Vukotića.

Takođe je u Srbiji uhapšeno više pripadnika ove grupe, dok suparnički kavački klan ima veze u srpskoj policiji, kako su ranije otkrili novinari.

Pogledajte „Crnu knjigu“ – bazu kriminalnih ubistava u Srbiji i Crnoj Gori

1 Comment

  1. Ucher kaže:

    Mediji su definitivno pretjerali i ovaj slucaj prikazali u pogresnom svijetlu. Milo je normalan decko iz postene porodice. Ovo je jedna velika tragedija za porodicu Ilic, i za Crnu Goru, koja iz dana u dan postaje sve crnija.