Još sedmoro uhapšeno zbog nasilja na auto-putu kod Obrenovca

Još sedmoro uhapšeno zbog nasilja na auto-putu kod Obrenovca

Nasilje na auto-putu (foto: printskrin Tviter)

Policija je juče privela još sedam osoba zbog sumnje da su bili u grupi maskiranih ljudi koji su u noći između utorka i srede nasilno zaustavili saobraćaj i bakljama, palicama i staklenim flašama nasrtali na vozila na auto-putu „Miloš Veliki“. U toku je njihovo saslušanje u Osnovnom tužilaštvu u Obrenovcu, rečeno je za KRIK iz ove institucije.

Piše: Jelena Radivojević

Uhapšeni se, zajedno sa dve osobe koje su ranije privedene, sumnjiče da su bakljama, palicama i staklenim flašama napali vozila na auto-putu kod Obrenovca u noći između utorka i srede. Najstariji je rođen 1994, a najmlađi 2001. godine. Trenutno su u toku njihova saslušanja, rečeno je iz Osnovnog tužilaštva u Obrenovcu za KRIK.

Prilikom ovog incidenta više osoba je lakše povređeno, a nekoliko automobila je oštećeno.

Direktor policije Vladimir Rebić je u petak nakon što su počela hapšenja obavestio javnost da je policija prilikom pretresa stana uhapšenih pronašla baklje, palice i druge predmete za koje se sumnja da su korišćeni prilikom napada na auto-putu.

Policija se o ovom incidentu oglasila tek pošto su mediji izvestili o tome, a na društvenoj mreži Tviter se pojavio i video-snimak napada uz komentar da se radi o navijačima Partizana. Tu informacija, međutim, nisu potvrdili ni policija, ni tužilaštvo.

Snimak napada na društvenoj mreži Tviter

Comments are closed.