Gordana Čomić: Tužilaštvo da ispita navode Marije Mali

Gordana Čomić: Tužilaštvo da ispita navode Marije Mali

Generalna sekretarka Demokratske stranke Gordana Čomić rekla je da je obaveza tužilaštva da ispita sve navode koje je o gradonačelniku Beograda Siniši Malom u intervjuu za KRIK iznela njegova bivša supruga Marija.

„Tvrdnje Marije Mali su ispit za to imamo li samovolju ili vladavinu zakona. Ako se tužilšatvo odluči za samovolju, svi smo na gubitku jer će se narugati vladavini prava. To će svima biti mnogo veći problem od izjava i dokaza koje je ona iznela u javnost“, rekla je Čomić.

KRIK je danas objavio intervju sa bivšom suprugom gradonačelnika Beograda Siniše Malog u kom je otkrila da se Mali hvalio da je organizovao rušenje u Savamali kada je nezakonito uklonjena privatna imovina koja je ometala izgradnju projekta „Beograd na vodi“.

Ona je otkrila i gradonačelnikove ofšor poslove, koju imovinu skriva, kao i da mu je pod pritiskom pomogla da lažira izveštaj za Agenciju za borbu protiv korupcije.

Ceo intervju sa bivšom suprugom gradonačelnika pročitajte ovde

2 Comments

  1. suzana kaže:

    Zalosno je sto do ovih podataka nisu dosle nadlezne institucije. Mozda bismo mogli da ih primoramo na rekciju,kao rumuni,mnogo smo se uspavali poslednjih godina!

  2. asid kaže:

    Šta je bre ovo, svi se u’vatili za Malog a hteli bi da komanduju Tužilaštvom!