Eksplozija automobila u Novom Sadu: Policija privodi osobe sa kojima je žrtva bila u sukobu

Eksplozija automobila u Novom Sadu: Policija privodi osobe sa kojima je žrtva bila u sukobu

Foto arhiva/KRIK

U eksploziji automobila u Novom Sadu sinoć je povređen četrdesetdvogodišnji Novosađanin Dalibor Bogdanović. Tužilaštvo slučaj tretira kao pokušaj ubistva, a policija saslušava osobe iz kriminalnih krugova u vezi sa ovim događajem.

Piše: Milica Vojinović

Eksplozija automobila marke „BMW“ dogodila se sinoć oko 23 časa u Ulici Ilije Birčanina u Novom Sadu. Bogdanović je teško povređen i nalazi se u Kliničkom centru Vojvodine

Tužilac je slučaj okarakterisao kao pokušaj ubistva, a u toku su privođenja osoba iz kriminalnih krugova koje policija ispituje u vezi sa sinoćnom eksplozijom.

Kako saznaje KRIK, privedeni su i ljudi bliski Bogdanoviću, kao i neki sa kojima je bio u sukobu.

Bogdanović je, prema navodima medija, bivši policajac kome se trenutno sudi za otmicu Gorana Cvijetića u Novom Sadu. Prema optužbama, on je sa Nenadom Stevićem i još trojicom muškaraca oteo Cvijetića kako bi od njega izvukli informacije o ubistvu Stevićeve devojke Teodore Kaćanski, piše „Blic“

Bogdanović je, kako pišu mediji, bio i potpredsednik Fudbalskog kluba „Vojvodina“. Pre pet godina ranjen je u sukobu do kog je došlo nakon rasprave u jednom novosadskom lokalu kada ga je, prema optužnici, upucao Jovan Kecman. Postupak za ovo je i dalje u toku.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *