Dveri traže hitnu ostavku Malog i Vučića

Dveri traže hitnu ostavku Malog i Vučića

Boško Obradović (foto:N1)

Srpski pokret Dveri zahteva hitnu ostavku gradonačelnika Beograda Siniše Malog zbog navoda koje je u intervjuu za KRIK iznela njegova bivša supruga Marija Mali.

Optužbe koje je na račun svog bivšeg supruga iznela Marija Mali ukazuju na potencijalnu krivičnu odgovornost za više krivičnih dela gradonačelnika Beograda“, navodi se u saopštenju.

Reagujući na navode Marije Mali da joj se bivši suprug pohvalio da je organizovao rušenje u Savamali i raščistio prostor za izgradnju projekta „Beograd na vodi“, Dveri su zatražile ostavku i premijera Aleksandra Vučića.

Imajući u vidu da Vučić, očigledno, sve vreme zna ko je ‘idiot koji je rušio Savamalu’, kao i da je nemoguće da nije imao saznanja o ostalim nezakonitim radnjama Siniše Malog, premijer je njegov saučesnik koji učestvuje u zataškavanju i prikrivanju ovih dela, ako i sam nije direktni učesnik“, navode Dveri dovodeći u pitanje nezavisnost tužilaštva.

Podsetimo, KRIK je danas objavio intervju sa Marijom Mali, bivšom suprugom gradonačelnika Beograda, u kome je govorila i o drugim sumnjivim poslovima Siniše Malog. Detaljnije pročitajte u posebnoj priči.

1 Comment

  1. Milan kaže:

    Tacno tako BOLE…. Mali je ipak samo mali…. treba smeniti onog velikog sto se vazda pravi Toša kada su goruća pitanja po sredi. Smena napre Vučića pa Malog!!!!! A onda ce lančano i cela bolumenta da padne-nadamo se što pre!!!