Direktoru Parking servisa u Vranju zapaljeni automobili

Direktoru Parking servisa u Vranju zapaljeni automobili

Zapaljeni automobili (foto: Vranje News)

Nepoznata osoba je tokom noći zapalila četiri automobila Dejana Manića, direktora vranjskog Parking servisa i lidera lokalnog odbora Jedinstvene Srbije, pišu „Južne vesti“. Vozila su bila parkirana u dvorištu njegove porodične kuće u Takovskoj ulici.

Piše: Jelena Radivojević

Policija je oko pola četiri ujutru obavestila tužilaštvo da su Manićevi automobili zapaljeni ispred njegove porodične kuće. U pitanju su dva „mercedesa“, „audi“ i „ford“ koji je bio službeni automobil Parking servisa.

Tužilaštvo u Vranju je naložilo policiji da pregleda video-snimke nadzornih kamera sa okolnih kuća i nastavi potragu za osobom koja je izazvala požar, a koja se tereti za izazivanje opšte opasnosti.

Južne vesti podsećaju da ovo nije prvi slučaj paljenja automobila lokalnih političara u Vranju – 2019. godine izgorela je „škoda“ narodnom poslaniku i šefu naprednjaka u tom gradu Slaviši Bulatoviću, a najviše podmetanja požara u Vranju bilo je tokom 2011. i 2012. kada su goreli automobili tadašnjeg gradonačelnika Zorana Antića i visokog funkcionera SPS-a Branimira Stojaničića.

Comments are closed.