Boban Vukmirović upucan u Kruševcu

Boban Vukmirović upucan u Kruševcu

Kruševljanin Boban Vukmirović  poznatiji kao Boba Bilder upucan je u nedelju rano ujutru u centru Kruševca. Kako je rečeno novinarima KRIK-a u Višem tužilaštvu u ovom gradu, njegovo zdravstveno stanje je nakon operacije stabilno.

Piše: Milica Vojinović

Nepoznati napadač je nakon pucnjave pobegao sa lica mesta, navode iz tužilaštva.

Vukmirović je u Kruševcu poznat kao član ekipe Gorana Obradovića Suše koja je godinama švercovala drogu, bavila se zelenašenjem i bila umešana u oružane obračune i prebijanja građana.

Goran Obradović zvani Suša svoju kriminalnu karijeru započeo je sa Daliborom Filipovićem Dakijem, šefom kriminalne ekipe „džodinci“ koja je švercovala drogu. Ova grupa bila je u sukobu sa ekipom Zorana Jotića Jotke koja se, prema Beloj knjizi bavila krijumčarenjem droga, iznudama, falsifikovanjem novca, a dovođena je i u vezu sa nekoliko ubistava.

Jotka je uhapšen u akciji „Sablja“, Suša je uhapšen i oslobođen u nedostatku dokaza. Nakon što je pušten iz pritvora preuzeo je kontrolu nad kriminalnim poslovima u gradu.

Suša je ubijen u sačekuši u septembru 2014. godine. Napadač je na njega ispalio više hitaca, a potom ga overio u glavu. Ubice nisu otkrivene.

Priču o Goranu Obradoviću Suši pročitajte ovde.

1 Comment

  1. Aleksandar Antic ga je upucao kao sto je i sam priznao u istrazi po nalogu …. Ali su promenili iskaze i Boba ih nece goniti , zavrsice to kako zakon kaze cosa nostra .

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *