Vučić: Baviću se snimcima kada se vratim u Srbiju

Vučić: Baviću se snimcima kada se vratim u Srbiju

Aleksandar Vućić (foto: washington.mfa.gov.rs)

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se snimcima koje je objavila Mreža za istraživanje kriminala i korupcije – KRIK baviti kada se iz Nemačke vrati u Srbiju.

Vučić je novinarima objasnio da nije upoznat sa snimcima, ali da su Ministarstvo unutrašnjih poslova i Tužilaštvo sve te podatke imali već ranije.

Baviću se time za tri dana kada se vratim“, dodao je Vučić.

Na snimcima su zabeleženi tajni sastanci vrha policije i Rodoljuba Radulovića, osuđenog člana narko-grupe Darka Šarića.

U periodu od novembra 2008. do aprila 2009. godine Radulović se devet puta sastajao sa osobama iz vrha Ministarstva unutrašnjih poslova – tadašnjim ministrom policije Ivicom Dačićem, njegovim savetnikom za nacionalnu bezbednost Ivicom Tončevim, Dačićevim šefom kabineta Brankom Lazarevićem i zamenikom šefa kabineta Vanjom Vukićem.

U periodu kada su se susreti održavali, Radulović je sa Darkom Šarićem organizovao velike isporuke droge iz Južne Amerike u Evropu.

Sve video snimke možete pogledati na sajtu KRIK-a na linku.

 

Zabranjeno je korišćenje sadržaja, fotografija i video materijala bez navođenja Mreže za istraživanje kriminala i korupcije – KRIK.rs kao izvora informacija.

1 Comment

  1. Vojvdina kaže:

    Narod te je glasao,ti si obećao da ćeš se baviti organiovanim kriminalom,da Zakon važi za sve,nema nedodirljivih.Sada se pokaži Vučiću na delu.Iz tvoje partje su trezni,nisu narkomani kao što su nažalost mnogi bili iz DS,tako da su ovi iz SPS i te kako se bogatili i bili u vezi sa kriminalcima.Pa čak je i tašta Dačićeva bila u ljubavi sa bananom….Uzdamo se u Nebojšu Steanovića,koji i sam kaže da Srbija može a i mora biti drugačija.Pa pokažite se na delu,a mi ćemo znati zašto ćemo vas glasati..Mi roditleji pokojne dece pomrle od droge naročito….