Epizoda 1 Sever Kosova: Džep bezakonja
Epizoda 2 Šta se brže širi – laži ili koronavirus?
Idi na KRIK.rs
#PodrziKRIK
EPIZODA 3
  Pandemija teorija zavera  
O novom virusu korona mogli smo da čujemo svašta - da nije gori od običnog gripa, da je biološko oružje, ali i da ga je stvorio američki milijarder Bil Gejts kako bi vakcinom koju bi finansirao zavladao svetom.

U trećoj epizodi podkasta „KRIK naglas“ naša novinarka Marija Vučić govori o ovim i drugim teorijama zavere, o tome zašto su one besmislene, ali i opasne, zašto je važno tragati za činjenicama i koliko taj posao može da bude težak, posebno u Srbiji.

Podsećamo da KRIK tim u blogu uživo svakodnevno izveštava o korona virusu, a naš portal RasKRIKavanje proverava sumnjive vesti sa vaših njuzfidova.

Razgovor vodi Vesna Radojević
  ANCHOR
  SOUNCLOUD
  MIXCLOUD
  SPOTIFY
  STITCHER
  CASTBOX
Epizoda 4 Rat balkanskih klanova
„KRIK naglas“ je podkast emisija portala KRIK u kojoj ćemo svakog meseca govoriti o tome šta je iza naših priča i kako istražujemo kriminal i korupciju.

Otkrićemo ti kako nastaju naša istraživanja, kao i nove detalje koji nisu stali u vesti i priče! Piši nam šta te posebno zanima o našem radu, a mi ćemo odgovarati na najinteresantnija pitanja u sledećim epizodama.

Ukoliko ti se dopada ovo što čuješ, podrži nas! Možeš da doniraš malim uplatama u pošti, banci ili preko PayPal-a.

Pomozi nam da se „KRIK naglas“ daleko čuje!

#PodrziKRIK
Jelena Radivojević, novinarka  |  Vesna Radojević, producentkinja  |  Uroš Bogdanović, audio producent  |  Miodrag Ćakić, tehnička realizacija i dizajn
Kontakt: office@krik.rs  |  Telefon: 011 2441966  |  © 2019 KRIK