Epizoda 1 Sever Kosova: Džep bezakonja
Epizoda 2 Šta se brže širi – laži ili koronavirus?
Epizoda 3 Pandemija teorija zavera
Epizoda 4 Rat balkanskih klanova
Idi na KRIK.rs
#PodrziKRIK
EPIZODA 5
  Kako istražiti komšiju gradonačelnika  
Šta se zna o lokalnim političarima, ostaju li „ispod radara”? Ne, ako se uključe lokalni novinari! Zato sada znamo da porodica jednog vojvođanskog gradonačelnika ima pet stanova u Novom Sadu, a imovina drugog širi se i na crnogorsko primorje. Treći je bivši radnik BIA-e.

Ovo su samo crtice iz biografija šest čelnika vojvođanskih gradova - Novog Sada, Zrenjanina, Pančeva, Kikinde, Subotice i Sremske Mitrovice. Sve o njihovoj imovini, poslovima i prekršajima novinari KRIK-a istražili su, u periodu pre izbora, zajedno sa sjajnim kolegama iz Vojvodine. Oni za naš podkast govore o tome šta su otkrili o lokalnim moćnicima i koliko je teško raditi istraživačke priče u malom gradu.

Imovinske kartone šestorice političara možete detaljnije čitati na sajtu KRIK-a.

Razgovor vodi Jelena Radivojević
  ANCHOR
  SOUNCLOUD
  MIXCLOUD
  SPOTIFY
  STITCHER
  CASTBOX
„KRIK naglas“ je podkast emisija portala KRIK u kojoj ćemo svakog meseca govoriti o tome šta je iza naših priča i kako istražujemo kriminal i korupciju.

Otkrićemo ti kako nastaju naša istraživanja, kao i nove detalje koji nisu stali u vesti i priče! Piši nam šta te posebno zanima o našem radu, a mi ćemo odgovarati na najinteresantnija pitanja u sledećim epizodama.

Ukoliko ti se dopada ovo što čuješ, podrži nas! Možeš da doniraš malim uplatama u pošti, banci ili preko PayPal-a.

Pomozi nam da se „KRIK naglas“ daleko čuje!

#PodrziKRIK
Jelena Radivojević, novinarka  |  Vesna Radojević, producentkinja  |  Uroš Bogdanović, audio producent  |  Miodrag Ćakić, tehnička realizacija i dizajn
Kontakt: office@krik.rs  |  Telefon: 011 2441966  |  © 2019 KRIK