Ubijen muškarac u Novom Sadu

Ubijen muškarac u Novom Sadu

Foto: KRIK arhiva

Pedesetpetogodišnji državljanin Bosne i Hercegovine ubijen je sinoć u novosadskom Novom naselju, rečeno je iz Višeg tužilaštva u Novom Sadu za KRIK.

Piše: Jelena Radivojević

Ubistvo se dogodilo u Ulici braće Dronjak sinoć oko deset sati, a ubica je i dalje nepoznat, rečeno je novinarima KRIK-a iz tužilaštva.

Iz tužilaštva su rekli da je ubijen pedesetpetogodišnji Ž.B, državljanin Bosne i Hercegovine (BiH). Mediji su objavili da je reč o Željku Bulatoviću, čijem sinu Aleksandru se u BiH sudi zbog ubistva Miroslava Lazarevića 2016. godine u Istočnom Sarajevu. Iz Tužilaštva nisu potvrdili ovu informaciju.

Prema podacima „Crne knjige“, baze ubistava koja imaju odlike mafijaških likvidacija, ovo je treće takvo ubistvo u Srbiji od početka godine. Prošle godine novinari KRIK-a i Radija Slobodna Evropa zabeležili su čak 29 ovakvih ubistava u Srbiji i šest u Crnoj Gori.

Detaljnije pogledajte u bazi „Crna knjiga“.

1 Comment

  1. Nepoznati ImenoMisljenik kaže:

    Jao e policija traga , pa sve to vlast i radi , 90ih su iste te ljude koje danas ubijaju slali da ubijaju za njih dok sad dolaze drugi ,sve je isto samo se godine okrecu , mnogo su znali ti ubijeni pa su morali da se utisaju .. Surova realnost , pao sa 10 kg heroina , trave , a sto nije pao onaj sa 1t sto je prosao non salantno ej bre ljudi gde mi zivimo ….